Géptelepítés és Gépköltöztetés világszerte

Kérjen Ajánlatot

vagy keressen minketinfo@karlwood.hu e-mail címen.

Szolgáltatásaink

Géptelepítés

Tapasztalt munkatársainkkal készen állunk arra, hogy akár nagyobb telepítéseket is a lehető legmagasabb színvonalon végezzünk el, ahol csak szüksége van rá.

Gépköltöztetés

Alvállalkozói hálózatunk mozgósításával akár nagyobb gyárakat is képesek vagyunk rövid időn belül áttelepíteni.

Karbantartás

Főleg palackozósorok gépeinek karbantartási munkáit végezzük.

Gép Bontás

Abban az esetben, ha egy ingatlant ki kell üríteni, azt más célra szeretnék használni, akkor is számíthat ránk.

Amit csinálunk

Tapasztalt irodai csapatunknak köszönhetően szinte a világon mindenhol képesek vagyunk projekteket megvalósítani. Az elmúlt 30 évben megtanultuk, hogyan kell megfelelően felkészülni a távoli munkákra, és hogyan kell azokat rugalmasan végrehajtani. Szinte a világon mindenhol meg tudjuk szerezni a szükséges engedélyeket, megvalósítani a projekteket.

Legyen szó nehéz berendezésről, gyártósorról vagy komplett gyárról: Készen állunk karbantartó csapat küldésére, új berendezések telepítésére, sorok módosítására vagy akár szétszerelésére is.

Csapatunk lakatosokból, szerelőkből, villanyszerelőkből, hegesztőkből és csőszerelőkből áll. Olykor programozók és szállítmányozó cégek is segítik a munkánkat.

Pár Projektünk

Rólunk

A Karlwood Kft. egy 30 éves középvállalkozás Magyarországon. Lelkes szakemberekből és mérnökökből álló csapat vagyunk.

A múltban a legtöbb projektünk a két legnagyobb palackozósor-gyártótól, a KRONES-tól és a KHS-től származott. Segítettünk és segítünk nekik gyártósoraik telepítésében bárhol a világon. Az elmúlt 30 évben megtanultuk, hogyan kell megfelelően felkészülni a távoli munkákra, és hogyan kell azokat rugalmasan végrehajtani. 

Szeretnénk bővíteni ügyfeleink körét. Szívesen dolgozunk egyedi projekteken, és készek vagyunk találkozni más berendezésgyártókkal vagy potenciális ügyfelekkel, hogy más hosszú távú gyümölcsöző partnerkapcsolatokat alakítsunk ki.

A Karlwood céget Dombóvári Károly alapította 1993-ban betéti társaságként 4 fős villanyszerelő csapattal palackozósorok vezérlőrendszereinek kiépítésére. Az évek során nőtt az alkalmazottak száma, változott a profil, és nőtt a cég. A társaság ma korlátolt felelősségű társaság, 46 fő alkalmazottal és széles alvállalkozói hálózattal.

Kapcsolat

Szeretnénk hallani Önről.
Keressen bátran az alábbi elérhetőségek egyikén.

Látogasson meg minket

Cím:

3534 Miskolc, Muhi utca 47.

© 2024 All Rights Reserved.